Alla inlägg den 25 januari 2016

Av Nathalie Anna Sophie Lumme - 25 januari 2016 03:16

På senaste tiden så har jag blivit extremt uttråkad av att mer eller mindre bara gå hemma hela dagarna så jag har börjat lära mig spanska samtidigt som jag bättrar på min franska på duolingo. Det var pappa som tipsade mig om duolingo förra året och nu använder jag det varje dag och jag har kommit ungefär halvvägs. Så alla som är intresserade av att lära sig ett nytt språk kan gå in på www.duolingo.com. Ni kommer inte bli besvikna. 


Sen är jag redan tre böcker in i min reading challenge och håller på med nummer fyra och fem. Jag har också lovat mig själv att börja teckna igen och att försöka börja simma någon gång under året. Allting för att livet ska bli bättre. Det är viktigt att jag håller mig road när jag är frisk och mår bra.


Min vikt fortsätter neråt men lite långsammare än tidigare. Det gör mig inte så mycket. Jag har inte bråttom.


Idag så har vi två möten på förmiddagen och senare i veckan blir det provtagningar. Vi ska också försöka gå på hindersmässan som är en stor marknad här i Örebro. Jag hoppas kunna köpa hem lite kryddor och torkat älgkött. Omnomnom. 


Eftersom jag inte kan sova när jag har möten dagen efter ska jag brygga lite te, sätta på lite TOTO på låg volym, och läsa min nya bok. G'natt! ^^

Ovido - Quiz & Flashcards