Alla inlägg under januari 2016

...

Av Nathalie Anna Sophie Lumme - 12 januari 2016 21:06

Det känns alltid tufft för mig när jag blir arg för att jag känns som en helt annan människa. Jag har aldrig varit hatisk eller långsint av naturen och det är väldigt sällan jag tappar tålamodet. Men jag måste erkänna att när det väl händer så får jag saker gjorda. Dom senaste två timmarna har jag suttit och skrivit och finslipat ett mejl som jag skulle skickat redan för två år sedan om jag inte vore så snäll och naiv. Jag vill alltid tro det bästa om folk och tro att allting kommer att bli bättre om man bara ger det tid.  Men t.o.m jag måste se när det är hopplöst. Nästa steg är att rensa saker ur förrådet från saker som jag behållit enbart för att jag är snäll och för att dom förmodligen har stort affektionsvärde. Som det känns nu kanske jag inte bara slänger det utan även sätter eld på skiten när jag ändå är i farten. 


  

Av Nathalie Anna Sophie Lumme - 11 januari 2016 01:32

För mig och Martin blir den här veckan den riktiga nystarten på året. Alla högtider är över och vi har fått andas i ett par dagar. I veckan så har vi massor av saker att göra och möten att gå på och som alltid så kan jag inte sova särskilt bra tills allting är ordnat. Min sista fuskdag var igår och nu är det tillbaka till vardagen för min del. Tack och lov gick jag inte upp särskilt mycket i vikt över jul och nyår så om en eller två veckor är jag tillbaka på banan igen. ^^


Det är inte mycket jag gillar med Örebro (faktum är att jag absolut avskyr den här staden och jag kommer aldrig att känna mig hemma här) men jag måste säga att jag verkligen uppskattar vården. Jag uppskattar iallafall mina läkare som alltid är snabba med svar och lösningar på mina problem. Det tog mig 40 minuter att få en ny läkartid och en receptförnyelse via mejl. :)


För alla som älskar att läsa lika mycket som jag gör har jag hittat en challenge för 2016. Enjoy.   

 



Av Nathalie Anna Sophie Lumme - 7 januari 2016 18:13

Har inte skrivit på ett bra tag nu men jag har varit fullt upptagen men att ha det mysigt med min familj. Vi kom hem igår och nästa vecka börjar allvaret igen. Vi ser ljusglimtar i mörkret och det känns som om allting kommer bli bättre snart. Fram tills dess har jag och Martin iallafall varandra och ett enormt stöd från släkt och vänner.   


Mina nyårslöften från förra året var att sluta röka och att gå ner 12 kg. Jag klarade båda två. Jag har inte rökt ett bloss sen 1 Januari 2015 och har gått ner mycket mer än 12 kg. Så nu känner jag verkligen för att avlägga två nya nyårslöften för 2016..


1. I slutet av det här året så kommer jag och min familj ha ett ordnat liv. Det behöver inte vara perfekt men det ska flyta på och vi ska må bra.

 

2. Eftersom jag nu kan se ljuset i tunneln så kommer jag att sikta på att väga 50 kg och börja träna i år. 


På måndag startar min "efter jul-diet" för att bli av med det jag la på mig under högtiderna och ta bort det sista jag behöver innan jag börjar träna. Och eftersom jag inte är överdrivet förtjust i gymmet så kommer jag förmodligen hålla mig till simning.   

Ovido - Quiz & Flashcards